20 AUGUSTI, 2019 · JKN ADVOKATBYRÅ

Vi söker biträdande jurist inom entreprenad, tvistelösning m.m.

OM JKN

Advokatbyrån JKN är en specialistbyrå inriktad på entreprenad, fastigheter och tvistelösningar.

JKN:s medarbetare har omfattande erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, annan affärsjuridik och processer. Byrån bistår bygg- och fastighetsbolag av alla storlekar med såväl rådgivning i deras löpande verksamhet och stora krävande projekt som tvist vid domstol, skiljeförfarande och utom rätta. Vi åtar oss även regelbundet uppdrag som skiljemän, undervisare och experter.

JKN är en advokatbyrå där trivsel och inflytande på arbetsplatsen är lika viktigt som att vi levererar tjänster av toppklass. Vi ger tydliga och underbyggda råd om hur våra klienter ska agera i olika situationer, och undviker besked som att ”det beror på”. Vi är också måna om att vår rådgivning ska vara kostnadseffektiv och skapa ett mervärde för våra klienter.

Byrån har sitt kontor centralt i Stockholm.

Ytterligare information om JKN finner ni på www.jkn.se

JKN expanderar nu, och vi söker därför en ytterligare medarbetare till byrån.

OM TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN

Vi söker dig som har en jur.kand. eller juristexamen med bra betyg och som har arbetat med entreprenad, fastigheter eller tvister på annan advokatbyrå, eller nyligen avslutat notarietjänstgöring vid tingsrätt och har annan särskild erfarenhet av entreprenad- eller fastighetsrätt. Du kommer arbeta med allt från löpande rådgivning och avtalsskrivning till större processer vid domstol och skiljeförfarande.

Tillträde till tjänsten sker efter överenskommelse.

Ansökan skickas till Fredrik Blomstergren eller Veronika Lundström och bör innehålla CV och personligt brev, samt examensbevis och relevanta betyg. Frågor kan även ställas till oss.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fredrik Blomstergren

+46 (0)73-394 28 96
fredrik.blomstergren@jkn.se

Veronika Lundström

+46 (0)70-354 00 22
veronika.lundstrom@jkn.se